Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Over ons 

Algemeen

Fiber Operator is in 2016 gestart met het leveren van wholesalediensten. 

Met meer dan 20 jaar ervaring op glasvezelgebied is Fiber Operator actief als de schakel tussen de eigenaren van passieve glasvezelnetwerken en providers.

Met FttH-toegang, kan Fiber Operator naast het actieve glasvezelnetwerk ook IP-diensten zoals internet en telefonie aanbieden.

Voor de oplevering van de diensten bij eindgebruikers is het voor onze wholesalepartners ook mogelijk om monteursdiensten af te nemen via Fiber Operator.

Onze gecertificeerde monteurs kunnen de installaties van de hardware en/of IP-diensten bij de eindgebruikers verzorgen.


Service staat hoog in het vaandel!

  • 24/7 inzicht in werkende diensten en deskundige ondersteuning;
  • Kleinschalig, maar realiseren snelle leveringen;
  • Vaste contactpersonen intern;
  • Eigen deskundig monteursteam;
  • Hoogwaardige SLA; 
  • Hoge kwaliteitsstandaarden in producten, diensten en medewerkers;

 

 "Fiber Operator is de schakel tussen de eigenaren van passieve glasvezelnetwerken en providers."

Onze missie is om bedrijven te voorzien van betrouwbare glasvezelverbindingen met optimale keuzevrijheid. Wij beheren verbindingen vanuit ruim 250 netwerklocaties verspreidt door heel Nederland en bereiken hiermee 400.000 potentiële eindgebruikers. Technologie is niet meer weg te denken uit de moderne samenleving. Verschillende digitale transformaties volgen zich in een razendsnel tempo.   

Betrouwbaarheid en Stabiliteit

Glasvezel is betrouwbaar en kent een uptime garantie van 99,9% en hoger. Zelden last van storingen of onderbrekingen. Daarnaast is er geen invloed op de snelheid en kwaliteit door dataverkeer van andere gebruikers. 

Flexibiliteit

Meerdere diensten kunnen afgenomen worden op dezelfde glasvezelaansluiting. Per dienst kan aangegeven worden wat de capaciteit moet worden en snelheid kan zelf gekozen worden. 

Optimale Beschikbaarheid en Service

De beschikbaarheid is afhankelijk van ons onderliggende glasvezelnetwerk en is minimaal 99,9%. Daarnaast bieden wij 24*7 deskundige ondersteuning van onze eigen NOC (Network Operations Center).